Sunday, July 8, 2012

Not little miss anymore :)

Hye blogku..Lame betul ai tak membebel kn. Dah dekat 2 bulan kawen. 2 bulan jugakla tak bebel n mencarut disini.
So far ok la. Life kawen best. Tp still coping. Banyak difference la kan. Dolu2 single sekarang dah berdua. Jiji lak datang tiap2 minggu. Maklum ler kan. Ai warden mne bleh balik tiap2 minggu. Sory jiji. Penat naik bas dr TBS dtg Bahau. Lap u la syg!

Ingat nak letak pic kawen kat sini tapi x nk la. Muka kat rumah cm drag. Nasi belah jiji ok. Tu pasal tak excited kot cite pasal kawen. Sebab mak andam tu tak best. Mekap buruk.
Dah malas nak pikir. Buat psyco je nnt.

Honeymun dah pegi jugak. Jalan2 utara je. Nak pg oversea x mampu....

Tu je kot nk update. Siot je kn? 2bulan m.i.a tu je tulis. Nk buat cmne bai? Ai mls. Tgh2 type ni lak kne lyn laki mnja sgt ni. Geram mak ok. ok la. tata titi tutuu~~

No comments: